Pērn pieaugusi Rinkēviča turība

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ārlietu ministra Edgara Rinkēviča ienākumi pērn sasnieguši 60 tūkstošus eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā (VID) iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par aizvadīto gadu.

Rinkēvičs deklarējis aptuveni 60 tūkstošu eiro lielus ienākumus. No šīs summas lielāko daļu - 55,8 tūkstošus eiro - veidojusi darba alga par ārlietu ministra pienākumu pildīšanu. Vēl 4,3 tūkstošus eiro Rinkēvičs saņēmis kā komandējumu dienas naudu.

Gadu iepriekš Rinkēviča ienākumi veidoja aptuveni 39 tūkstošus eiro.

Latvijas ārlietu ministrs deklarējis aptuveni 276 tūkstošus eiro lielu bezskaidrās naudas uzkrājumu bankā «Swedbank» un 3,3 tūkstošus eiro lielu uzkrājumu «Rietumu Bankā». Salīdzinot ar 2015. gadu, ministra bezskaidrās naudas uzkrājumi ir palielinājušies. Pirms gada Rinkēvičs bija deklarējis 251 tūkstoti lielu uzkrājumu.

Politiķa rīcībā nav īpašumu, transportlīdzekļu, parādsaistību, aizdevumu vai skaidras naudas uzkrājumu, kas pārsniegtu 20 minimālo mēnešalgu apjomu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu