Sirds sažņaudzas par šo skatu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Kāds TVNET lasītājs, pastaigājoties ar bērnu ratiņos, Vērmanes dārzā ieraudzījis skatu, kas licis viņa sirdij sažņaugties.

«Pastaigājos Vērmanīti un ieraudzīju, ka kāds vandalis ir atļāvies nolauzt soliņu. Kurš tā dara? Pilsētas centrā, kur cilvēki vēlas dzīvot mierā, tas nav pieņemams. Man vienkārši sirds sažņaudzas,» raksta Venedikts.

Viņš nosūtījis fotogrāfiju, kurā redzams apgāztais, salauztais soliņš. Lasītājs cer, ka Rīgas dome drīzumā to atjaunos un atkal varēs sēdēt saulītē un baudīt skaisto laiku.

Portāls TVNET sācis ikgadējo akciju, aicinot palūkoties apkārt un ziņot par dabas piecūkotājiem. Kopā, tāpat kā ik gadu, tuvojoties Lielajai talkai, iestājamies par tīru vidi - vēlamies parādīt, cik neglīti cilvēki rīkojas, un atmaskot «cūkas».

TVNET aicina sūtīt fotogrāfijas un video ar «cūku roku darbu» uz cukas@co.tvnet.lv vai arī vēl labāk - pieķert pašu «cūku» pie rokas. Iesūtītajiem materiāliem jāpievieno vieta un laiks, kur notikušais fiksēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu