Pašvaldības policisti aiztur divus meklēšanā esošus vīriešus un sievieti ar šļircēm rokās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki aizturējuši divus meklēšanās izsludinātus vīriešus un jaunu sievieti ar šļircēm rokās.

RPP Latgales pārvaldes darbinieki 29.martā neilgi pēc plkst.18 saņēma informāciju par vairākām aizdomīgām personām pie kāda nama Maskavas ielā. Izsaucēja skaidroja, ka nama iekšpagalmu apsēduši narkomāni, kuri savas nelikumīgās darbības vēlas veikt kādā klusākā vietā.

Ierodoties notikuma vietā, policisti sadalījās, lai nepieļautu personu aiziešanu no norādītās teritorijas. Likumsargi iekšpagalma nepabeigtajā nojumē pamanīja divus vīriešus un kādu jaunu sievieti. Personas rokās turēja šļirces un acīmredzami gatavojās dozas ievadīšanai vēnās, par ko liecināja uz nojumes dēļiem atstātie priekšmeti, tostarp kāds korķītis, kurā bija ar ūdeni atšķaidīta dzeltenīga viela.

Brīdī, kad personas ieraudzīja policistu tuvošanos, tās pēkšņi pašķīrās un centās izklīst. Drošības nolūkos tika izvilkta elektrošoka pistole un dots rīkojums visām personām palikt notikuma vietā, taču viens no vīriešiem turpināja ceļu, līdz aizķērās aiz nepabeigtās būves dēļiem un pakrita. Vīrietim tika dots rīkojums palikt turpat uz zemes un rokas atstāt redzamā vietā.

Ņemot vērā personu skaitu, uz notikuma vietu nosūtīta vēl viena ekipāža.

Pie personām tika atrasti divi pašrocīgi veidoti maisi zādzībām no veikaliem, šļirces un vēl viens maiss, kurā bija drēbes ar nenoņemtiem «pīkstuļiem».

Policisti noskaidroja notikumā iesaistīto personu datus. To pārbaudes laikā tika konstatēts, ka 38 un 34 gadus vecie vīrieši ir izsludināti meklēšanā.

Abi vīrieši kopā ar 22 gadus veco sievieti tika aizturēti un nogādāti Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu