«Vienotības» saraksta augšgalā pašvaldību vēlēšanās Rīgā būs arī Pulks un uzņēmēja Andersone

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas «Vienotība» sarakstā pašvaldību vēlēšanās Rīgā ar otro numuru startēs uzņēmēja Inese Andersone, bet ar trešo - politiķis Olafs Pulks, pastāstīja partijas Rīgas mēra amata kandidāts Vilnis Ķirsis.

Politiķis pauda, ka sarakstā būs pašreizējie Rīgas domes deputāti, bet no «Vienotības» saraksta plānojot startēt arī dažādi sabiedrībā plaši neatpazīstami cilvēki. Partija iepriekš mudināja iesaistīties sabiedrības pārstāvjus, un šis atvērtā saraksta princips arī tika ievērots, piebilda Ķirsis.

«Vienotība» plāno nākamnedēļ preses konferencē iepazīstināt ar partijas piedāvājumu Latvijas pašvaldībās un novadu sarakstu līderiem. Preses konference norisināsies trešdien, 12.aprīlī, plkst.16 partijas birojā, Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Preses konferencē piedalīsies partijas valdes priekšsēdētājs Andris Piebalgs, Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars, Liepājas Raiņa 6.vidusskolas direktors Kārlis Strautiņš un uzņēmējs, bijušais Reformu partijas pārstāvis Edmunds Demiters.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu