KNAB soda robežsardzes koledžas direktoru par dienesta auto izmantošanu personīgām vajadzībām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) piemērojis naudas sodu Valsts robežsardzes koledžas direktoram Arvīdam Liepiņam par dienesta automašīnas izmantošanu personīgām vajadzībām, liecina informācija KNAB mājaslapā.

KNAB konstatēja, ka Liepiņš kā Valsts robežsardzes koledžas direktors pagājušā gada 17.septembrī, izmantojot koledžas transporta līdzekli personīgām vajadzībām, proti, braucienam no savas dzīvesvietas Daugavpilī uz Medumiem un atpakaļ, veica darbības, kas ietekmē viņa personiskās vai mantiskās intereses, interešu konflikta situācijā.

Kā atbildību mīkstinošus apstākļus KNAB ņēma vērā to, ka Liepiņš nožēlojis izdarīto un ir daļēji novērsis pārkāpuma sekas, labprātīgi atlīdzinot zaudējumu.

Par valsts amatpersonas funkciju veikšanu interešu konflikta situācijā Liepiņam piemērots naudas sods, kuru viņš ir samaksājis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu