«Liepājas partija» vēlēšanām piesaka 18 kandidātus ar Sesku priekšgalā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Liepājas partija» vēlēšanām Liepājā pieteikusi 18 kandidātus, no tiem saraksta līderis ir pašreizējais domes priekšsēdētājs Uldis Sesks, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieki Gunārs Ansiņš un Vilnis Vitkovskis sarakstā kandidē attiecīgi ar otro un trešo numuru. Sarakstā atrodami arī citi Liepājas domes deputāti - Helvijs Valcis, Māris Ceirulis, Edvīns Striks un Uldis Hmieļevskis. Ar piekto numuru kandidē Liepājas Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre-Lathere. Savukārt devītais numurs ir futbola kluba «Liepāja» valdes priekšsēdētājam un Latvijas Futbola federācijas valdes loceklim un viceprezidentam Mārim Verpakovskim.

Liepājas partijas plānos esot 2000 jaunas darba vietas pilsētā, kā arī desmit jaunas ražotnes un trīs loģistikas kompleksi. Partija sola nodrošināt 150 jaunas vietas bērnudārzos un brīvpusdienas bērnudārzu audzēkņiem, kā arī rekonstruēt un modernizēt visas Liepājas skolas. Partijas plānos ir arī regulāri avioreisi Liepājas lidostā un jauni zemās grīdas tramvaji. Plašākam liepājnieku lokam plānots nodrošināt atlaides sabiedriskajā transportā. Tiek solīts arī rekonstruēt estrādi «Pūt, vējiņi!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu