LU Lielajā aulā par 42 000 eiro uzstādīs jaunu audiovizuālo sistēmu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā par gandrīz 42 000 eiro tiks uzstādīta jauna audiovizuālā sistēma, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

LU bija izsludinājusi iepirkumu par audiovizuālās sistēmas aprīkojuma piegādi un uzstādīšanu augstskolas Lielajā aulā, līgumu par kopējo summu 41 822,59 eiro noslēdzot ar SIA «Biroteh».

Kā liecina iepirkuma nolikums, uzņēmumam aulā jāuzstāda jauns elektriskais prezentācijas ekrāns ar redzamo daļu vismaz 5x2,8 metri, augstas kvalitātes tāldarbības projektors, audio sistēmas vadības panelis, komutācijas panelis.

Tāpat zāles otrajā stāvā, ērģeļu tuvumā, ērģelniekam labi saskatāmā vietā jāuzstāda zāles novērošanas ekrāns ar vismaz 48 collu diagonāli. Aula labajā un kreisajā pusē aiz trešās kolonas jāuzstāda prezentācijas ekrāni ar vismaz 55 collu diagonāli, kā arī telpā uzstādāmi arī informatīvie ekrāni ar desmit collu diagonāli.

Paredzēts uzstādīt arī prezentācijas sistēmas video kameru, kā arī augstas kvalitātes audiovizuālās prezentācijas sistēmu, skaļruņus, kas novietojami abās aula pusēs. Papildus būtu uzstādāmas arī radio mikrofonu, kanceles radio mikrofonu, kā arī radio prezentācijas sistēmas.

Kā liecina informācija portālā «Firmas.lv», SIA «Biroteh» dibināts 1999.gadā un tā pamatkapitāls ir 38 551 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Uldis Jaudzems. 2015.gadā uzņēmums apgrozījis 1,872 miljonus eiro, gadu noslēdzot ar 141 879 eiro peļņu. Informācija par uzņēmuma darbību 2016.gadā pagaidām nav pieejama.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu