Nodzēsts ugunsgrēks Alfrēda Kalniņa ielā; viens cilvēks nogādāts slimnīcā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem izdevies nodzēst ugunsgrēku, kas svētdien bija izcēlies sešstāvu dzīvojamajā ēkā Alfrēda Kalniņa ielā, Rīgā. Slimnīcā ar ķermeņa apdegumiem nogādāts viens cilvēks.

(Ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa.)

VUGD pārstāve Inta Šaboha informēja, ka izsaukums tika saņemts plkst. 15.03, bet 15.47 ugunsgrēku izdevās lokalizēt. Ugunsnelaime bija izcēlusies ēkas piektajā stāvā - bija dedzis dzīvoklis un gaitenis 20 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 17.22.

Ugunsdzēsēji no piedūmotajām telpām izglāba vienu cilvēku, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Līdztekus tika evakuēti vēl septiņi cilvēki, no kuriem trim bija vajadzīga mediķu palīdzība.

Kā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša, no ugunsgrēka vietas slimnīcā nogādāts kāds jauns vīrietis. Viņš bijis pie samaņas, stabilā stāvoklī, bet ar nopietniem ķermeņa apdegumiem. Vēl trīs cilvēki tika apskatīti notikuma vietā, bet hospitalizācija viņiem nebija nepieciešama.

Pēc aculiecinieku teiktā, notikuma vietā bija trīs VUGD ekipāžas, NMPD brigāde, kā arī Gāzes avārijas dienests un divas Valsts policijas mašīnas, kas apturējušas satiksmi ielā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu