Pazudis jaunietis no Jēkabpils

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Radinieki uztraukušies par 23 gadus veco Raivi Terentjevu, kurš piektdien, 21.aprīlī, plkst.20.30 steigā pameta mājas Jēkabpilī un līdz šim nav atgriezies, vēsta brīvprātīgo organizācija «Bezvests.lv».

Pēc radu sniegtās informācijas, jaunietis piektdien plkst.20.30 atbrauca ar taksi uz mājām Jēkabpilī, ieskrēja mājās, pārvilka jaku, kaut ko ātri paķēra un ar to pašu taksi aizbrauca prom. Esot izskatījies, ka vīrietis ļoti steidzas.

Līdzi Raivim bija naudas maks, pase, ID karte, baltās tiesības, bankas kartes un mašīnas atslēgas.

Raivim mugurā bija tumši brūna jaka un melni plēstie džinsi. Vīrietis ir 180 centimetrus garš, kalsnas miesasbūves. Viņam ir gari melni mati, sasieti astē vai copē un izskūtiem sāniem. Zem apakšlūpas jaunietim ir divi melni pīrsingi, uz kakla abās pusēs tetovējumi «Diana» un «Lucky». Raivim ir bārda un zaļas acis. Puisis dažkārt pieklibo, jo viņam sāp kāja.

Ir zināms, ka naktī no piektdienas uz sestdienu līdz plkst 2.37 Raivis bijis pieejams vietnē «Whatsapp». Kopš tā brīža viņam ir izslēgts telefons un neviens nezina vīrieša atrašanās vietu. No paziņu teiktā, Raivis pēdējo reizi redzēts Jēkabpilī, mikrorajonā Nameja, pie veikala «Beta» un sestdien, 22.aprīlī, laikā no plkst. 14 līdz 16 Vecpilsētas laukumā.

Lūgums visiem, kas redzējuši pazudušo jauno vīrieti vai zina kaut ko par viņa iespējamo atrašanās vietu, nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110 vai «Bezvests.lv» pa tālruni 22 084 084.

Foto: bezvests.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu