Viņi meklē tuviniekus. Varbūt tevi?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Reiz bērnībā viņus izšķīra, nosūtīja uz bērnunamu un adoptēja. Brāļi un māsas pēc daudziem gadiem ar raidījuma «Gaidi mani» (Žģi meņa) starpniecību meklē cits citu. Ielūkojieties šajā sarakstā! Varbūt tajā ir kāds jums zināms cilvēks.

«Ja cilvēks ticis adoptēts, dzimšanas apliecība viņam ir izsniegta atkārtoti,» norāda raidījuma «Gaidi mani» (Žģi meņa) brīvprātīgais palīgs Mārtiņš Ziebergs. Sasniedzot 18 gadu vecumu, cilvēkam ir tiesības uzzināt, kas ir viņa bioloģiskie vecāki, vai viņam ir brāļi un māsas. Informāciju var iegūt dzimtsarakstu nodaļā, kurā izsniegta dzimšanas apliecība, kā arī Tieslietu ministrijas Dzimtsarakstu departamenta Arhīva nodaļā.

Māsu Oļševsku Zani Romualda m., dz. 1975. g., meklē Kristīne Rabiņa: «Mūs ar māsu izšķīra Rīgas Kapseļu ielas bērnunamā. Mani adoptēja, bet, kas notika ar māsu, nezinu.»

Māsas Kuzminu Sņežanu Genādija m., dz. 1972 g., un Kuzminu Oksanu Genadija m., dz. 1974 g., meklē Natālija Kuzmina.

Brāļus Dembovski Daini, dz. 1973 g. februārī, un Dembovski Andri, dz. 1977 g. februārī, meklē māsa Velta Runča. Viņa pieļauj, ka brāļi adoptēti un atrodas Preiļu novadā.

Māsas Zvaguli Maigu Jāņa m., dz. 1967 g. septembrī, un Zvaguli Aiju Ērika m., dz. 1969 g. martā, meklē māsas Gunta, Daina, Rasma un Ligita.

Māsas Marinu Plekšu, dz. 1978 g., un Daigu Plekšu, dz. 1979 g., meklē Ināra: «Mātei noņēma vecāku tiesības un mūs aizveda uz Imantas bērnunamu Rīgā, no kurienes mani pirmo adoptēja.»

Māsas Tarasovu Gaļinu Nikolaja m., dz. 1970 g. Talsos, un Tarasovu Sašu (Aleksandru) Nikolaja m., dz. 1972 g. maijā Talsos, meklē brālis, Aleksejs Kursītis.

Čiuplinskaiti Rutu, dz. 1956 g. Bauskā, Čiuplinski Imantu (pēc adoptācijas Ivaščenko Aleksandrs), dz. 1958 g. Bauskā, Jolantu Čiuplinskaiti, dz. 1972 g. Vecumnieku slimnīcā, un Aigaru Čiuplinski, dz. 1973 g. Bauskā, meklē māsa Kristīne.

Ja jums ir zināms, kur varētu atrasties minētie cilvēki, kurus meklē radinieki, rakstiet vai zvaniet raidījuma Gaidi mani (Žģi meņa) volontierim Mārtiņam Ziebergam, e-pasts martins.ziebergs@inbox.lv, tālr. + 371 29923833.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu