Pašvaldību vēlēšanās Rīgā pirmais sarakstu kaudzītē būs apvienotais LRA un LA saraksts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste / LETA

Pašvaldību vēlēšanās Rīgā kā pirmais kandidējošo sarakstu kaudzītē būs apvienotais Latvijas Reģionu apvienības un partijas «Latvijas attīstībai» (LRA/LA) saraksts, informēja Rīgas pilsētas Vēlēšanu komisijā.

Republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanu likums nosaka, ka vēlēšanu komisija ne vēlāk kā septiņas dienas pirms vēlēšanu dienas izlozējot nosaka secību, kādā sakārtojamas vēlēšanu zīmes izsniegšanai vēlētājiem. Vēlēšanu zīmes tiek sakārtotas izlozes noteiktajā secībā, taču netiek numurētas.

Rīgas pilsētas Vēlēšanu komisija šodien izlozēja secību kādā saraksti tiks sakārtoti kaudzītē.

Pirmais būs LRA/LA kopējais saraksts. Tam sekos sociāldemokrātiskās partijas «Saskaņa»/«Gods kalpot Rīgai» kopējais saraksts, Vislatvijas Sociāldemokrātu kustības «Par Neatkarīgu Latviju!» saraksts, partijas «KPV LV» saraksts un nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK saraksts.

Pēc tam sekos Eiroskeptiķu Rīcības partija, «Vienotība», «No sirds Latvijai», Zaļo un Zemnieku savienība, Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija un kaudzītes pašā apakšā būs Jaunās konservatīvās partijas saraksts.

Jau ziņots, ka pašvaldību vēlēšanas notiks jūnija sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu