Atsaucies! Viņus meklē tuvinieki un jaunības draugi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tuviniekus un draugus, kas nozuduši likteņa līkločos, ar Krievijas televīzijas raidījuma «Gaidi mani» (Žģi meņa) starpniecību meklē viņu radinieki un draugi. Palīdzēsim cilvēkiem atrast vienam otru, aicina raidījuma brīvprātīgais palīgs Mārtiņš Ziebergs.

Tēvoci Kornijenko Vladimiru, dz.1951 gadā, meklē meklē Olga Psalom. «Meklēju savu tēvoci un viņa ģimeni. Vladimiram ir dēls Vasilijs,» saka sieviete.

Dēlu Romaņjuku Andreju meklē tēvs Romaņjuks Apollinarijs. «Meklēju savu dēlu kuru neesmu redzējis kopš 1984. gada.»

Māsu Simonoviču (Vrubļevsku) Danutu un viņas meitu Simonoviču Natāliju meklē Šaputko (Vaineloviča) Tamāra. Sieviete saka, ka sakari ar māsu pazuda 1990. gadā.

Jaunības draudzeni Novikovu Irēnu Antona meitu un viņas ģimeni meklē Fiļimonova Ludmila. Sievietes kopā strādāja Komsomoļskā pie Amūras.

Brāli Rinkeviču Vladimiru Vasilija dēlu, dz. 1953 g., meklē Kondratoviča (Rinkeviča) Marija. Par brāli viņa neko nezina kopš 2006 gada.

Labāko draudzeni Pjankovu Oksanu, dz.1969 g., meklē Trubčaņinova Irina.

Tanti Romancāni Regīnu Broņislava meitu, dz. 1947 g., un viņas ģimeni meklē Stoļarova Anna.

Draudzeni Starovoitovu Ņinu Nikolaja meitu meklē Boiko Olga.

Radiniekus Grafinu Ivanu Iļjiča dēlu, dz. 1934 g., un viņa ģimeni meklē Ļiharevs Andrejs. «Ivanam esot meita Valentīna. Dzīvojuši Rīgā, Mazā Matveja ielā 138.»

Māsas Vorobjovu Jekaterinu Viktora meitu un Vorobjovu Natāliju Viktora meitu meklē Vorobjova Jeļena. «Māsas ir dzimušas laikā no 1981. līdz 1984. gadam. Māsas bija ievietotas Pļavnieku bērnu namā.»

Brālēnus Lukašenko Sergeju Petrova d., dz. 1955. vai 1957 g., un Lukošenko Aleksandru Petrova d., dz. 1957 vai 1960. g., meklē Tamāra Jermoļina-Zvorigina. Pēdējā dzīvesvieta Jēkabpils, Madonas iela.

Staņislavu (Stasju) Gribovsku Alfona m., dz. 1953 g., meklē radiniece Linda Kolīte.

Andrijausku (Loginu) Janīnu Jāņa m., dz. 1948 g., Kalniņu (Krastiņu) Astru Eduarda m., dz. 1948 g., Lasmani Gunāru Alfrēda d., dz.1948 g., Valteru Raimondu Česlava d., dz. 1948 g., un Romāni (Mince) Maigu, dz. 1947 g., meklē Liene Andrejeva (Graudiņa). «Meklēju savus kursa biedrus, 1967. gada Rīgas Industriālā politehnikuma izlaidums.»

Ja jums ir zināms, kur varētu atrasties minētie cilvēki, zvaniet vai rakstiet Mārtiņam Ziebergam. E-pasts martins.ziebergs@inbox.lv ; tel. + 371 29923833. Ja kāds no meklētajiem nevēlas satikties vai kontaktēties ar tuviniekiem, Ziebergs lūdz par to viņam paziņot, lai meklējumi neturpinātos velti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu