Pasākumus Uzvaras parkā apmeklējuši 55 000 cilvēku; noformēti 11 protokoli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasākumus Uzvaras parka teritorijā līdz plkst.21 apmeklējuši 55 000 cilvēku, portālu TVNET informēja Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte.

Kopumā noformēti 11 administratīvā pārkāpuma protokoli - astoņi par atrašanos sabiedriskā vietā spēcīgā alkohola reibumā, viens par sīko huligānismu un divi par urinēšanu sabiedriskā vietā.

Kopumā policija pasākumu vērtē kā mierīgu, stāstīja Grāvīte.

Iepriekš tika ziņots par diviem aizturētajiem, kuri bija alkohola reibumā, tomēr viņiem noformēti sodi. Vēl policija veica pārrunas ar diviem vīriešiem, kuriem bija domstarpības par Georga lentītes nēsāšanu. Konflikts bija izcēlies biedrības «Nacionālo karavīru atbalstam» rīkotajā pasākumā Strēlnieku laukumā, kad kāds vīrietis otram bija norāvis Georga lentīti. Abi vīrieši piekrita likumsargu rosinājumam labprātīgi doties uz policijas iecirkni tālāko apstākļu noskaidrošanai.

Gājienā «Nemirstīgo pulks» uz Uzvaras laukumu bija devušies aptuveni tūkstotis cilvēku, kuru mērķis bija pieminēt 2.Pasaules kara dalībniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu