Ēkas sliktā stāvokļa dēļ Tiesu medicīnas ekspertīzes centrs maina atrašanās vietu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centra galvenā struktūrvienība, kas pagaidām atrodas Maskavas ielā 80, Rīgā, no 15.maija tiek pārcelta uz Hipokrāta ielu 2 k-17, Rīgā.

Kā aģentūrai LETA teica centra Administratīvā nodrošinājuma nodaļas vadītāja Ilze Kreigere, centrs maina savu atrašanās vietu, jo ēka Maskavas ielā 80 vairs nav atbilstošā stāvoklī. Atrašanās vietas maiņa ir ilglaicīga, un Maskavas ielas telpā netiek plānots atgriezties.

Kā aģentūrai LETA sacīja VAS «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) pārstāvis Arnis Blodons, ēka Maskavas ielā 80 ir Veselības ministrijas (VM) īpašums un VNĪ ir tikai ēkas pārvaldītājs. Ēka nav derīga ekspluatācijai, tāpēc tās lietošana tiek pārtraukta.

«Par turpmāko rīcību ar ēku būs jālemj tās īpašniekam - Veselības ministrijai. VNĪ var tikai ieteikt rīcības variantus - savest ēku kārtībā un piedāvāt kādai valsts institūcijai, vai arī ēku atsavināt. Lēmumu pieņems ministrija,» sacīja Blodons.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu