Maltā prezentē Latvijas pieredzi valsts pārvaldes pakalpojumu pieejamības uzlabošanā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) valsts sekretāra vietnieks e-pārvaldes jautājumos Edmunds Beļskis līdz 16.maijam Maltā piedalīsies 9.Eiropas Kvalitātes konferencē par risinājumiem valsts pārvaldes darbības pilnveidošanā.

Kā aģentūru LETA informēja VARAM sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Laura Jansone, Beļskis konferencē prezentēs Latvijas pieredzi valsts pārvaldes pakalpojumu pieejamības uzlabošanā.

Viņa norādīja, ka VARAM īstenotās vienas pieturas aģentūras politikas rezultātā līdz 2017.gada beigām valsts un pašvaldību pakalpojumi iedzīvotājiem vienkopus būs pieejami 69 novadu nozīmes un sešos reģionālās nozīmes attīstības centros.

Jansone skaidroja, ka pasākums notiek Maltas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē laikā un tā mērķis ir dalīties ar ES dalībvalstu labo praksi par valsts sektora organizāciju savstarpēju sadarbību ārpus resora ietvariem, veidojot efektīvu, caurspīdīgu un iekļaujošu valsts pārvaldi.

Pasākuma dienaskārtībā ir četras centrālās tēmas - cilvēkresursu vadība valsts pārvaldē, politikas veidošanas un ieviešanas ietekme sabiedrībā, inovatīva pakalpojumu nodrošināšana iedzīvotājiem un uzņēmējiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu