Atstāj savādu vēstuli un pazūd. Romana nav jau gandrīz mēnesi, tuvinieki zaudē cerības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

«Dodos uz citiem medību laukiem...» Šādu vēstuli tuviniekiem atstāja 55 gadus vecais Romans Morozovs, kad izgāja no mājām Sēmes pagastā. Kopš 27. aprīļa neviens viņu nav redzējis. Tāpēc svētdien, 21. maijā, brīvprātīgo organizācija Bezvēsts.lv Sēmē, netālu no Tukuma, rīko pazudušā cilvēka meklēšanu un aicina pievienoties visus, kas vēlas palīdzēt.

Ar lūgumu palīdzēt atrast tēvu Romanu organizācijā vērsās pazudušā vīrieša dēls, bijusī sieva un citi tuvinieki. Kopš aiziešanas Romans nekādas ziņas par sevi nav devis. Vienīgā saikne ir vēstule, kuru viņš ir atstājis saviem tuviniekiem. To dēls atradis Romana mājās. Vēstulē tiek vēstīts, ka Romans dodas uz «citiem medību laukiem».

Zinot, ka Morozovs ļoti aizraujas ar makšķerēšanu, ģimene cerēja, ka viņš ir devies meklēt jaunas vietas makšķerēšanai.

Tuvinieki līdz pēdējam nevarēja noticēt, ka vīrietis ir pametis savas mājas apzināti. Tagad, pēc tik ilga laika, viņi zaudējuši cerības sagaidīt vīrieti pārrodamies. Pēdējo reizi pazudušo Romanu redzēja 27. aprīlī, ejot no Sēmes pagasta uz Engures pusi. Romans ir 182 cm garš, kalsnas miesasbūves. Iespējams, bija ģērbies zaļā jakā. Kājās īsi zaļi zābaki. Visdrīzāk bez cepures. Fotogrāfijā vīrietim ir ūsas, bet tuvinieki saka, ka pēdējā laikā viņam ūsu nebija.

Brīvprātīgie tiek aicināti pulcēties 21. maijā, pulksten 10.00 Sēmē, Ezera ielā 17. Bezvēsts.lv atgādina, ka kājās jāvelk gumijas zābaki, jo mežs ir purvains.

Visi, kas redzējuši pazudušo vīrieti vai zina viņa atrašanas vietu, lūgti zvanīt uz policiju 112 vai Bezvēsts.lv 22084084.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu