Kopš peldsezonas sākuma Rīgā noslīcis pirmais cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rīgā, Juglas upē šodien noslīcis vīrietis. Tas ir pirmais traģiskais negadījums oficiālās peldsezonas laikā, informēja Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Šodien policija saņēma izsaukumu uz Juglas upi, jo izsaucējs ziņoja, ka 29 gadus vecais paziņa aizgājis peldēt, ieniris un nav uzpeldējis.

Uz notikuma vietu devās Rīgas pašvaldības policijas ūdenslīdēji, kuri sāka meklēšanu. Pēc aptuveni pusstundas ūdenslīdēji atrada atpūtnieku, taču viņš jau bija gājis bojā.

Policija aicina iedzīvotājus rūpīgi izvērtēt savas spējas pirms došanās peldēt. Tāpat policija aicina nekādā gadījumā neļaut peldēties draugiem, kuri lietojuši alkoholu. Rīgā visdrošāk peldēties ir oficiālajās peldvietās, jo tur pastāvīgi strādā glābēji.

Jau ziņots, ka oficiālā peldsezona Latvijā ik gadu sākas 15.maijā un noslēdzas 15. septembrī. Šajā laikā Veselības inspekcija uzrauga peldvietu ūdens kvalitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu