Pagājušajā diennaktī dzēsti 18 ugunsgrēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti 18 ugunsgrēki un tajos cilvēki nav cietuši, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā operatīvā informācija.

(Pievienota 2. un 3.rindkopa.)

Šorīt VUGD saņēma izsaukumu uz Vibrokas ielu Mālpilī, kur dega vienstāvu ēka. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg ēkas jumts 400 kvadrātmetru platībā, starpstāvu pārsegums 300 kvadrātmetru platībā un ēkas pirmais stāvs 300 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks šobrīd ir lokalizēts un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Vakar glābēji devās uz Otīlijas ielu Jūrmalā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, dega garāža. Ierodoties konstatēts, ka dega divstāvu dzīvojamā mājas bēniņi 100 kvadrātmetru un blakus esošā saimniecības ēka 50 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks ir likvidēts.

Tāpat vakar VUGD darbinieki veikuši 24 glābšanas darbus un saņēmuši vienu maldinošu izsaukumu.

Kopš gada sākuma Latvijā reģistrēti 5067 ugunsgrēki. Dažādās ugunsnelaimēs dzīvību zaudējuši 35, cietuši 187, bet izglābti 144 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu