Vakar Latgalē traumas darba vietā guvuši divi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latgalē traumas darba vietā guvuši divi cilvēki, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vienā no gadījumiem kāda 36 gadus veca sieviete darba vietā ierāva plaukstu mehānismā. Sieviete ar nopietnu plaukstas traumu tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt kāds 38 gadus vecs vīrieti nokrita no aptuveni divu metru augstuma uz asfalta seguma. Mediķiem ir aizdomas, ka vīrietim varētu būt mugurkaula skriemeļu lūzums.

Latgalē kādu 22 gadus vecu sievieti augšstilbā sakoda kaimiņu suns, savukārt kāds 30 gadus vecs vīrietis, zāģējot malku, iezāģēja sev pēdā. Cietušais vīrietis ar zāģētu brūci, kā arī pēdas kaula lūzumu tika nogādāts slimnīcā.

Vienlaikus mediķiem vakar izdevās veiksmīgi atjaunot sirdsdarbību diviem cilvēkiem Vidzemē, kuri vēlāk nogādāti slimnīcā. Vienā no gadījumiem kādam 57 gadus vecam vīrietim bija pēkšņa sirds saslimšana un, transportējot uz slimnīcu, viņam apstājās sirdsdarbība, kuru mediķiem izdevās atjaunot. Savukārt otrā gadījumā, arī brigādes klātbūtnē, kādam 86 gadus vecam vīrietim pēkšņi apstājās sirds, taču arī šajā gadījumā mediķiem tās darbību veiksmīgi izdevies atjaunot.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1136 izsaukumus, no kuriem 179 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu