Esplanādes parka dobes rušina simtiem roku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

«Pārsteidzoši! Tik daudzi cilvēki – kādi 100 pie Esplanādes rušinās pa dobēm, kaut ko stāda, sarunājas, smejas, daži pīpē un garlaikojas,» saka TVNET lasītājs Jānis.

Pašvaldības SIA «Rīgas meži» šodien Esplanādes parka labiekārtošanu pasākumā «5 gadi kopā» atzīmē piecgadi, kopš uzņēmuma sastāvā iekļauta Rīgas pašvaldības aģentūra «Rīgas dārzi un parki». Darbinieki stāda vasaras puķu dobi iepretim «Radisson Blu Hotel Latvija», ieklāj paklājzālienu, uzklāj šķeldas hortenziju dobei, formē dzīvžogu, pļauj zālienu. Tāpat plānota ziemciešu dobju ravēšana un apkopšana, koku vainagu veidošana un zāliena ierīkošana pie Oskara Kalpaka pieminekļa, zaru šķeldošana, apdobju apkopšana un oļu seguma atjaunošana kokiem Brīvības ielā un Raiņa bulvārī, celiņu attīrīšana ar pūtējiem, dobes izveidošana un stādīšana pie Kobes pulksteņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu