Dejotāja Erna izgāja pastaigāties un pazuda. Viņa zināma kā Anna Tele2 reklāmā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Maija pēdējā dienā pazudusi dejotāja, perfomanču māksliniece, 31 gadu vecā Erna Daudzvārde. Jaunā sieviete ap deviņiem rītā izgājusi no mājām Rīgā, Matīsa ielā, sakot, ka vakarā atgriezīsies, bet nav pārnākusi. Mobilais telefons ir izslēgts, ziņo organizācija «Bezvēsts.lv». Ernu daudzi Latvijas iedzīvotāji iepazinuši arī kā Annu Tele2 reklāmā.

Draudzene ir nobažījusies par Ernas likteni. Viņa no rīta izgāja pastaigāties, apsolīja atgriezties vakarā, bet tā arī līdz šim nav pārnākusi. Erna ir slaida, sportiskas miesasbūves, 170 cm gara. Mugurā sievietei bija pelēki rūtaini svārki, pelēks džemperis, baltas zeķbikses, ādas mugursoma smilšu krāsā. Līdzi viņa paņēma mobilo telefonu, kas tagad ir izslēgts. Nekādu ziņu par sievieti nav.

«Bezvēsts.lv» informācija liecina, ka

pēdējo reizi sievietes, iespējams, redzēta Garciemā.

Lūgums pievērst īpašu uzmanību šai informācijai Garciema iedzīvotājiem.

Ernas īpašās pazīmes ir divi tetovējumi - «putniņš kolibri» uz kājas un «kaķis» uz muguras.

Visus, kas redzējuši vai kaut ko zina par pazudušās sievietes atrašanās vietu, organizācija lūdz zvanīt policijai pa tālruni 110 vai «Bezvests.lv» pa tālruni 22 084 084.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu