Lai tiktu Daugavpils domē, nepietiek ar gorīšanos peldkostīmā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Centrālās vēlēšanu komisijas dati liecina, ka Daugavpils domē nav ievēlēta Svetlana Lonska no partijas «No sirds Latvijai». Viņa «Youtube» maija vidū bija publicējusi dziesmu, kurā krievu valodā aicina balsot par viņu. 1985.gadā dzimusī sieviete video klipā dejo peldkostīmā.

CVK mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka kopumā par «No sirds Latvijai» nobalsojuši 3,51%. Lonska saņēmusi 815 balsis. Viņas vārds svītrots 235 reizes. Viņa saņēmusi 79 plusus.

Daugavpils domē ir iekļuvušas tikai trīs partijas, bet valdošās koalīcijas izveidošanai būs nepieciešama vismaz divu no tām vienošanās. Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie provizoriskie vēlēšanu rezultāti, Daugavpilī pašvaldību vēlēšanās ar minimālu pārsvaru tomēr uzvarējusi valdošā «Latgales partija», kas ieguva par 113 balsīm vairāk nekā partija «Saskaņa».

Rezultāti liecina, ka par «Latgales partiju», kuras saraksta līderis ir pašreizējais pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis, savas balsis Daugavpilī atdeva 28,57% iedzīvotāju, savukārt par «Saskaņu», kuras saraksta līderis ir Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš, nobalsoja 28,16% vēlētāju.

Savukārt par Riharda Eigima pārstāvēto «Mūsu partiju» vēlēšanās nobalsojuši 19,34% vēlētāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu