Sociālie tīkli: Deputāts Kaimiņš it kā noliek mandātu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš šovakar sociālajā tīklā Facebook paziņojis, ka, ņemot vērā nesenos pašvaldību vēlēšanu rezultātus, viņš noliek Saeimas deputāta mandātu. Kaimiņš savā paziņojumā «novēl Latvijai veiksmi», un norāda, ka viss, ko viņš līdz šim darījos, esot darīts no sirds. Savukārt sabiedriskā medija portāls lsm.lv ziņo, ka paziņojumu par mandāta nolikšanu nav izplatījis pats Artuss Kaimiņš, jo viņa Facebook konts esot uzlauzts.

Kaimiņa partijas biedrs Atis Zakatistovs aģentūrai LETA pauda, ka tas ir pārpratums un ierakstu varētu būt veicis kāds cits cilvēks. Neesot izslēgts, ka konts uzlauzts.

Ar Kaimiņu TVNET neizdevās sazināties, viņa telefons ir izslēgts vai atrodas ārpus uztveršanas zonas.

Zakatistovs sacīja, ka šovakar runājis ar Kaimiņu un nekas neesot liecinājis par šādiem «KPV.LV» līdera nodomiem.

Zakatistovs neizslēdza, ka Kaimiņa «Facebook» konts varētu būt uzlauzts un ierakstu veicis kāds cits cilvēks.

Līdzīgās domās ir arī vēl viena Kaimiņa partijas biedre Linda Liepiņa. Viņa pauda, ka, visticamāk, ar «KPV.LV» līdera «Facebook» kontu ir veiktas kādas manipulācijas.

Jau ziņots, ka pašvaldību vēlēšanās Rīgā Artusa Kaimiņa vadītā partija KPV.LV nepārvarēja 5% barjeru, lai iekļūtu Rīgas domē. Par KPV.LV Rīgā nobalsoja aptuveni 1,5% vēlētāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu