Viņa vienmēr smaidīja. Tik skaista! Cilvēki sociālajos tīklos piemin mirušo Ernu Daudzvārdi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Daudzus burtiski satrieca 31 gadus vecās aktrises, dejotājas un vienkārši brīnišķīgas meitenes Ernas Daudzvārdes nāve. Sociālajos tīklos cilvēki izsaka līdzjūtību viņas draudzenei Ksenijai un piederīgajiem, un ar labiem vārdiem piemin Ernu.

«Pati skaistākā meitene. Tādas sāpes..» raksta Ksenija. Kāds cits Facebook raksta, ka Ernu atcerēsies vienmēr smaidošu. «Kosmiskas acis,» pie skaistas fotogrāfijas, kurā Ernas seju rotā hinduistu simbols, raksta Anna.

«Gribas ticēt, ka viņa ir paveikusi to, kādēļ ieradās. Gaišu ceļu brīnišķīgai dvēselei!»

«Noklusējiet. Apskaujiet,» raksta Irina. «Ļoti, ļoti skumji. Tādas sāpēs nerims ilgi.» Cilvēki līdz pēdējam brīdim ticēja, ka viņa atgriezīsies un nebūs noticis nekas ļauns.

Ernu plašāka publika pazina kā Annu no «Tele 2» reklāmas, bet viņa ir piedalījusies arī Nacionālā teātra izrādēs un dažādās perfomancēs. 31. maijā viņa izgāja no mājām, sakot, ka ies pastaigāties, un pazuda, telefons klusēja. Sievieti bez vardarbīgas nāves pazīmēm svētdien atrada Lilastē pie jūras.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu