LM aicina sociālos uzņēmumus pieteikties atbalstam ESF projektā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labklājības ministrija (LM) šodien sāk iesniegumu pieņemšanu dalībai Eiropas Sociālā fonda (ESF) projektā «Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai», informēja LM pārstāvis Egils Zariņš.

Viņš skaidroja, ka dalību projektā aicināti pieteikt komersanti, biedrības un nodibinājumi, kas darbojas sociālās uzņēmējdarbības jomā, plāno to attīstīt savas pamatdarbības ietvaros vai īstenot jaunus uz pozitīvu sociālo ietekmi vērstus projektus.

Iesniegumu un pievienotos dokumentus LM varēs iesniegt personīgi, kā arī nogādāt ar kurjeru, sūtīt pa pastu ierakstītā vēstulē vai elektroniski, ja tie parakstīti ar drošu elektronisko parakstu. Iesniegumu pieņemšana notiks nepārtraukti projekta īstenošanas laikā.

LM norāda, ka pasākuma dalībnieka reģistrēšanās LM pasākuma dalībnieku reģistrā ir priekšnoteikums, lai turpmāk varētu pretendēt uz grantu Attīstības finanšu institūcijā «Altum». Pieteikties grantiem varēs sākot no šā gada jūlija, savukārt jau patlaban «Altum» mājaslapā pieejama informācija par atbalsta saņemšanas kritērijiem.

Lai sniegtu sīkāku informāciju par nosacījumiem dalībai projektā, otrdienās un ceturtdienās no plkst.9 līdz 12 tiks sniegtas konsultācijas pa tālruni 64331822.

Projekts tiek īstenots ESF projektā «Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai», saskaņā ar Ministru Kabineta 2015.gada 11.augusta noteikumiem «Darbības programmas «Izaugsme un nodarbinātība» specifiskā atbalsta mērķa «Palielināt nelabvēlīgākā situācijā esošu bezdarbnieku iekļaušanos darba tirgū» pasākuma «Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai» īstenošanas noteikumi».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu