Vīrietis alkohola reibumā iekrīt ugunskurā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Piektdien Kurzemē slimnīcā nogādāts kāds 56 gadus vecs vīrietis, kurš alkohola reibumā iekrita ugunskurā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Pēc paša cietušā paustā, ugunskurā viņš iekritis ceturtdien un pēc tam aizgājis mājās, tomēr ar grūtībām atceras notikušo. Nākamajā dienā vīrietis izsaucis palīdzību un slimnīcā ticis nogādāts ar augšstilba, apakšstilba un pēdu apdegumiem.

Savukārt piektdien Rīgā kāds 37 gadus vecs vīrietis mēģinājis aizkurināt ugunskuru ar benzīnu, bet uzlējis to uz kvēlojošām oglēm, kā rezultātā benzīns uzliesmoja un vīrietis guva kājas un sejas apdegumus.

Kāda deviņus gadus veca meitenīte Rīgā piegāja par tuvu aizdegtai svecei, kā rezultātā bērnam aizdegās kleitā. Slimnīcā meitenīte nogādāta ar sāna apdegumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1271 izsaukumu, no kuriem 250 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu