Jūrmalas atkritumu pārkraušanas un šķirošanas stacijā izcēlies ugunsgrēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien izcēlies milzīgs ugunsgrēks Jūrmalas atkritumu pārkraušanas un šķirošanas stacijā. Dzēšanas darbos iesaistīti vismaz 50 ugunsdzēsēji, divi ugunsdzēsības vilcieni, bet NBS helikopters dzēš no gaisa. VVD norāda, ka gaisa kvalitāte ir pasliktinājusies. Plkst.23 vakarā ugunsgrēks joprojām nav lokalizēts. Ugunsgrēka dēļ uz tuvējiem autoceļiem iespējama palēnināta vai slēgta satiksme.

«Pasažieru vilciens» ir apturējis vilcienu kustību Tukuma līnijas posmā no Slokas līdz Ķemeriem, informēja uzņēmuma pārstāvis Egons Ālers.

Vilcieni kursē no Rīgas līdz Slokai un no Tukuma līdz Ķemeriem, bet starp šīm stacijām pasažieri tiek vesti ar autobusiem.

Vilcieni visās Tukuma līnijas stacijās šovakar var kavēties.

Šaboha norādīja, ka ugunsgrēka tuvumā ir pulcējies liels skaits aculiecinieku, kuri vēlas pēc iespējas tuvāk redzēt notiekošo, taču VUGD iesaka atrasties drošā attālumā no degšanas vietas, jo dūmi var būt kaitīgi veselībai. Šaboha informēja, ka

tie iedzīvotāji, kuri dzīvo relatīvā ugunsgrēka tuvumā, ir aicināti aizvērt logus, jo dūmiem ir liela izplatība.

VVD ziņo, ka Rīgā, virs kuras arī veļas dūmi no Jūrmalas, par to īpaši nav jāuztraucas, jo vējš piesārņojumu kliedē.

Policija norāda, ka netālu no ugunsgrēka teritorijas ir prāvs interesentu skaits, kuri ugunsgrēku filmē un fotografē. Cilvēku izkliedēšana patērē ugunsdzēsēju resursus un traucē dzēšanas darbus, tāpēc

iedzīvotāji ir aicināti būt saprotoši un neuzturēties ugunsgrēka tiešā tuvumā, lai netraucētu ugunsdzēsēju darbu un nepakļautu sevi briesmām.

Valsts policijā informēja, ka Ventspils šosejas posmā starp Melderu ielu un tirdzniecības centru «Kurši» pilnībā slēgta transporta kustība. Tajā pašā laikā «Latvijas Valsts ceļu» apkopotā informācija parāda, ka šoseja A10 nav slēgta, bet uz tās palēnināta satiksme pirms Jūrmalas tilta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu