Iereibuši kungi krīt no trepēm, uzkrīt grilam; puisēns izkrīt pa 2.stāva logu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī Vidzemē kāds 55 gadus vecs vīrietis, reibumā zāģējot kokam zarus, krita no pieslietām trepēm, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis nokrita no apmēram četru metru augstuma, kā rezultātā guva galvas traumu, tostarp brūces sejā.

Savukārt Latgalē kāds 28 gadus vecs vīrietis, reibumā gatavojot uz grila ēdienu, nejauši uzkritis tam virsū. Vīrietis guva iegurņa rajona un viena sāna apdegumus, ka arī tika nogādāts slimnīcā.

Vienlaikus Vidzemē kāds 27 gadus vecs vīrietis, labojot jumtu, zaudēja līdzsvaru un nokrita no apmēram piecu metru augstuma. Vīrietis guva nopietnus ķermeņa ievainojumus un tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā.

Latgalē kāds 59 gadus vecs vīrietis kāpa pa trepēm, kad pēkšņi lūza pakāpiens. Vīrietis krita no apmēram piecu metru augstuma, un guva nopietnu galvas traumu, kā arī krūškurvja traumu ar iespējamiem ribu lūzumiem.

Aizvadītajā diennaktī Rīgas reģionā kāds četrus gadus vecs zēns izkrita pa otrā stāva logu, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Bērns guva vairāku ķermeņa daļu smagus ievainojumus, un vidēji smagā stāvoklī tika nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā (BKUS).

Tāpat BKUS tika nogādāts, kāds gadu vecs bērns no Kurzemes. Bērns bija piekļuvis acetonam un iedzēris to. Pieaugušais bērnu pamanījis, kad jau bija sākusies vemšana.

Rīgas reģionā pie veikala svešs suns sakoda kādu septiņus gadus vecu zēnu, kurš slimnīcā nogādāts ar kostu brūci apakšstilbā.

Aizvadītajā diennaktī kāds 12 gadus vecs zēns nokrita no koka. Bērns nogādāts slimnīcā ar aizdomām par nopietnām galvas un muguras tramām. Savukārt kāds gadu vecs puisēns apgāza karstu zupas trauku. Bērns guva krūškurvja un vēdera termiskus apdegumus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1168 izsaukumus, no kuriem 240 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu