Siltumtīklu pārbaudes laikā Ziepniekkalnā nebūs karstais ūdens

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes laikā otrdien, 20.jūnijā, Ziepniekkalna rajonā iedzīvotāji nesaņems karsto ūdeni, zināja AS «Rīgas siltums».

Hidrauliskā pārbaude tiks veikta siltumcentrāles «Ziepniekkalns» siltumtīklos, tāpēc siltumenerģijas patērētāji Ziepniekkalna rajonā, kas aptver Vienības un Ulmaņa gatves, Bauskas, Graudu, Valdeķu un Ozolciema ielas, nesaņems karsto ūdeni.

«Rīgas siltums» lūdz ēku īpašniekus un ēku apsaimniekotājus nodrošināt drošu siltumapgādes sistēmu atslēgumu no uzņēmuma siltumtīkliem.

Lai siltumtīklos radušos bojājumu gadījumā vidē neizplūstu karsts siltumnesējs, pirms hidrauliskās pārbaudes tas tiek atdzesēts zem +45 grādiem. Tāpēc daļai klientu karstā ūdens temperatūra pazemināsies jau pirmdienas vakarā.

Pārbaudes laikā maģistrālie siltumtīkli ir paaugstinātas bīstamības objekti - siltumnesēja spiediens tajos sasniedz 16 atmosfēras.

«Rīgas siltums» lūdz iedzīvotājus nekavējoties ziņot par hidrauliskās pārbaudes laikā novērotajām ūdens noplūdēm siltumtīklos pa diennakts bezmaksas Klientu palīdzības dienesta tālruni 80 0000 90.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu