Rīgas domes opozīcija mēra amatam virzīs Bondaru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes opozīcijas partijas vienojušās par mēra amata kandidātu pirmajā domes sēdē izvirzīt Mārtiņu Bondaru (LRA).

«Jaunās konservatīvās partijas» (JKP) pārstāvis Jānis Bordāns norādīja, ka četras opozīcijas partijas – JKP, «Latvijas Reģionu apvienība»/«Latvijas attīstībai» (LRA/LA), «Visu Latvijai»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) un «Vienotība» - kopā mēģinās Rīgas domē iedibināt jaunu kārtību. Opozīcijas partijas nebalstīsies uz «brutālu balsu pārspēku», bet uz domas dziļumu, argumentācijas spēku, iedzīvotāju interesēm, pauda Bordāns. Viņš norādīja, ka partijas kopīgi vienojušās mēra amatam izvirzīt Bondaru.

Bondars norādīja, ka partijām jau no pirmās tikšanās reizes nebija jautājums par to, vai sadarboties, bet gan praktiski jautājumi par to, kā rīkosies pirmajās domes sēdēs. Partijām ir kopīgs mēra amata kandidāts, kopīgs vicemēra kandidāts un kopīgi kandidāti komiteju priekšsēdētāju amatiem.

«Koalīcijai nav jābūt drošai, ka nekas nemainīsies – mēs visus četrus gadus turpināsim cīnīties par varu,» pauda Broka.

Arī «Vienotības» pārstāvis Vilnis Ķirsis uzsvēra, ka rīdzinieki nevēlas, lai četras opozīcijas partijas savā starpā «kašķētos», bet gan strādātu kopā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu