Vecrīgā francūzis ar ziediem apkaisa divus iemigušus vīriešus; meitenes steidz taisīt «selfijus»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Otrdienas, 20.jūnija naktī kārtības sargi devās uz Vecrīgu, kur kāds jaunietis ar puķu podos saplūktiem ziediem apkaisīja divus terasē iemigušus vīriešus, bet līdzās esošās meitenes uzreiz steidza taisīt «selfijus» ar iemigušajiem un ziediem apkaisītajiem vīriešiem.

Rīgas pašvaldības policijā informēja, ka iepriekš aprakstītā aina novērota caur novērošanas kameru un uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, sastapts 24 gadus vecs Francijas pilsonis. Jaunais vīrietis paskaidroja, ka puķu plēšana un to mešana virsū snaudošajiem kungiem likusies smieklīga. Jaunietis pauda nožēlu par izdarīto.

Turpat atradās arī abi iemigušie kungi. Policisti vīriešus pamodināja un noskaidroja, ka ar puķēm apbērtie kungi ir Krievijas pilsoņi. Viens no viņiem pastāstīja, ka kopā ar kolēģi bija nolēmis izklaidēties Vecrīgā. Pēc pāris grādīgajiem dzērieniem abi devušies uz viesnīcu, taču saguruši un nolēmuši apsēsties terasē, kur aizmiguši. Ņemot vērā, ka vīrieši slikti orientējās apkārtnē, policisti viņus nogādāja līdz viesnīcai. Vīrieši atvainojās par sagādātajām neērtībām.

Tikmēr pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 75 eiro apmērā. Jaunais vīrietis ar bankas karti sodu samaksāja uz vietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu