Līgotājus brīdina par satiksmes ierobežojumiem ceļu remontdarbu dēļ

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: COVI/Scanpix

Dodoties svinēt Līgo, jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem ceļu remontdarbu dēļ, brīdina valsts AS «Latvijas Valsts ceļi». Uzņēmums aicina autovadītājus savlaicīgi plānot braucienus un tam atvēlēto laiku.

Lai atvieglotu satiksmi, svētku dienās tiks atvērts Ķeguma hidroelektrostacijas (HES) tilts, kā arī noņemti luksofori posmā no Kaķeniekiem līdz Anneniekiem uz Liepājas šosejas.

Pierīgā satiksme ierobežojumu dēļ var būt palēnināta Ulbrokā, pie Rīgas HES, Siguldā, kur notiek krustojuma rekonstrukcija, kā arī uz Ventspils šosejas pie Lielupes tilta.

Autovadītājiem jārēķinās, ka būvdarbu dēļ satiksmes ierobežojumi ir uz vairākiem galvenajiem autoceļiem visos valsts reģionos. Visvairāk ierobežojumu un iespēja, ka satiksme plūsma būs palēnināta, ir braucot pa Ventspils šoseju, kur vairākos posmos notiek remontdarbi kopumā 40 kilometros ceļa. Īpaši daudz satiksmes ierobežojumu ir starp diviem rotācijas apļiem pie Tukuma. Remontdarbi notiek arī no Popes līdz Ventspilij.

Braucot pa Valmieras šoseju remonts notiek posmā no Braslas tilta līdz Straupei. Šeit jārēķinās ar trīs luksoforu posmiem. Būvdarbi notiek arī šosejas posmos pirms Valkas un abpus Valmierai no Rubenes līdz Mellupes tiltam.

Tiek remontēta arī Liepājas šoseja no Saldus līdz Bukupei un aiz Skrundas. Remontē ceļu Jēkabpils–Rēzekne–Ludza no dzelzceļa pārbrauktuves līdz Ludzai, kur ir astoņi posmi ar luksoforiem.

Braucot pa ceļu Rēzekne - Daugavpils, posmā no Daugavpils līdz Medumiem satiksmi regulē deviņi luksofori.

Ar remontiem jārēķinās arī braucot uz Vecpiebalgu posmā no Brežģa kalna līdz Vecpiebalgai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu