Svētdien pēkšņi atcelts «airBaltic» jaunās lidmašīnas reiss no Parīzes uz Rīgu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Svētdien vakarā atcelts lidsabiedrības «airBaltic» reiss no Parīzes uz Rīgu, liecina informācija lidostas «Rīga» mājaslapā.

(papildināta ar ariBaltic komentāru)

Kā sociālajos tīklos norāda kāds šī reisa pasažieris, saņemta informācija, ka lidmašīnai «Bombardier» CS300, ar kuru bija paredzēts izpildīt šo reisu, radušās problēmas ar elektroniku, tāpēc lidojums atcelts.

Informācija portālā «Flightradar 24» liecina, ka «airBaltic» lidmašīna «Bombardier» CS300 pēcpusdienā reisu uz Parīzi izpildīja plānotajā laikā, savukārt lidojums atpakaļ uz Rīgu no Francijas galvaspilsētas Šarla de Golla lidostas ir atcelts.

Lidsabiedrība airBaltic informē, ka vakar, 2. jūlijā, tehnisku iemeslu dēļ, tās reiss BT694 ar lidmašīnu Bombardier CS300 no Parīzes uz Rīgu tika atcelts. airBaltic prioritāte ir pasažieru un lidojumu drošība.

Pēc sākotnējās informācijas ar reisu BT694 lidot bija plānots 143 pasažieriem, kā arī sešiem apkalpes locekļiem. Lidsabiedrība airBaltic visiem pasažieriem operatīvi piedāvāja alternatīvas lidojumu iespējas, kā arī nodrošināja viesnīcas pakalpojumus un maltīšu kuponus.

airBaltic atvainojas reisa pasažieriem par izmaiņām ceļojuma plānos.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu