Glābēji atbrīvo purvainā vietā iestigušu vīrieti un bērnu ar iespiestu kāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien Rīgā, Airu ielā glābēji izvilkuši purvainā vietā iestigušu vīrieti, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vēl, palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, kafejnīcā Dzirciema ielā palīdzība tika sniegta bērnam, kuram kāja bija iespiesta starp krēsla kāju un atzveltni.

Savukārt, palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, glābēji Siguldas novada Siguldas pagastā no koka nocēla kaķi. Brīvības gatvē Rīgā no astotā stāva balkona tika nocelts suns un nogādāts veterinārajā klīnikā, bet Malnavas ielā no dzīvojamās mājas teritorijas tika iznests kaijas mazulis, kuru agresīvi sargāja tā vecāki. Tikmēr Burtnieku novada Matīšu pagastā uz skursteņa tika uzcelta nokritusi stārķa ligzda un tajā tika iecelts stārķa mazulis.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 11 ugunsgrēki. VUGD arī veicis arī 21 glābšanas darbu, savukārt pieci izsaukumi izrādījušies maldinoši.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu