Remontu laikā ceļu satiksmes ierobežojumi vairāk nekā 70 valsts autoceļu posmu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Turpinās aktīvā būvdarbu sezona un autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem vairāk nekā 70 valsts autoceļu remonta posmos, pavēstīja AS «Latvijas valsts ceļi» (LVC).

Vislielākais luksoforu skaits remontu laikā ir ceļā no Jēkabpils uz Rēzekni posmā no Stirnienes līdz Varakļāniem, posmā no Daugavpils līdz Medumiem, uz Liepājas un Ventspils šosejām remonti notiek vairākās vietās - uz visām šīm šosejām autobraucējiem jārēķinās, ka ceļā būs jāpavada pat par stundu ilgāk. Daudz remontu ir ap Gulbeni, ceļā uz Vecpiebalgu un Skaistkalni.

Pēc LVC vēstītā, Līvānos līdz rudenim slēgta Stacijas iela posmā no Daugavpils šosejas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei pilsētā, tāpēc, lai tiktu uz Preiļiem, jābrauc pa Dzirnavu ielu vai ceļu Līvāni-Steķi.

Pierīgā lielākie būvdarbi notiek Ulbrokā, Siguldā, kur tiek rekonstruēts krustojums. Remontu dēļ satiksmes ierobežojumi ir pie visām HES, arī uz tilta pāri Lielupei uz Ventspils šosejas - šajos posmos autovadītājiem jārēķinās ar palēninātu satiksmi.

Aktuālā informācija par satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, mājaslapā «lvceli.lv», kā arī lietotnē «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu