Agrā svētdienas rītā Liepājā uz ielas sastop mazu zēnu ar segu un spilvenu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tikai nedēļu pēc mazā Ivana Berladina pazušanas Liepājas iedzīvotājus šokējis kārtējais gadījums, kad uz ielas, neviena nepieskatīts, atradies mazs zēns.

Nedēļas nogalē sociālās saziņas tīklā «Facebook» parādījās kādas sievietes ieraksts par agrā svētdienas rītā Liepājā satiktu mazu zēnu, kurš viens pats ar spilvenu un segu rokās devies pie savas tantes.

Zēns pastāstījis, ka viņam esot astoņi gadi, viņam plecos bijusi liela mugursoma, vienā padusē savīstīta sega, otrā - spilvens.

Viņš pastāstījis, ka esot viens pats un dodoties pie savas tantes, jo vecāki mājās viņam darot pāri.

Sieviete izsaukusi policiju, kura pārņēmusi rūpes par bērnu.

«No mājas līdz vietai, kur mazo satiku, ir apmēram vairāk par pusi kilometra. Viņš gāja garām lielveikalam. Vai tiešām nevienam nelikās dīvaini, ka mazs bērns viens pats no rīta agri kaut kur dodas pasitis padusēs segu un spilvenu? Vai tiešām Liepājā ir iestājies ledus laikmets gan klimatiskajā gan cilvēcisko attiecību ziņā?» jautā sieviete.

Kā portālu TVNET informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova, 9.jūlijā ap plkst. 9.30 VP saņemta informācija, ka Liepājā, uz ielas atrodas astoņus gadus vecs zēns.

Policisti notikuma vietā sastapa sievieti, kura arī informēja par notikušo. Policistiem, pārrunājot notikušo ar bērnu un vēlāk ar viņa vecākiem, noskaidrots, ka mamma šim bērnam ir likusi mācīties, ko viņš nav vēlējies darīt un iznesusi no viņa istabas televizoru. Bērns ļoti apvainojies par to un izdomājis klusām doties pie tantes. Par laimi, sieviete, kura ziņoja policijai par redzēto, piegāja pie zēna un uzsāka sarunu, aizturot viņu līdz brīdim, kad ieradās policijas amatpersonas. Zēns tika veiksmīgi nogādāts atpakaļ mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu