Aizraujoties ar melleņu lasīšanu, sieviete aizmirst no bērnudārza izņemt dēlu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā kāda sieviete, mežā lasot mellenes, aizmirsusi no bērnudārza izņemt dēlu, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Pagājušā piektdienā policija devās uz izsaukumu Pļavniekos, kur kāda pirmsskolas izglītības iestādes audzinātāja ziņoja par māti, kura nav ieradusies pakaļ savam divus gadus vecajam dēlam.

Ierodoties notikuma vietā, tika sastapta izsaucēja, kura pastāstīja, ka vienam no audzēkņiem pakaļ nav ieradusies māte. Izglītības iestādes darbiniece nolēmusi zvanīt mātei, taču, vairākkārtīgi zvanot uz norādīto tālruņa numuru, sākumā neviens uz to nav atbildējis, bet vēlāk pacēlis sievietes vecākais dēls.

Pusaudzis paskaidrojis, ka māte devusies uz mežu, lai salasītu mellenes, taču līdz šim nav atgriezusies.

Neilgi pēc sarunas audzēknim pakaļ atnākusi viņa 14 gadus vecā māsa, taču sieviete nolēmusi pusaudzei bērnu neatdot un drošības apsvērumu dēļ ziņot policijai. Meitene skaidroja, ka kopā ar māti torīt brālīti atvedusi uz bērnudārzu, vēlāk māte devusies uz mežu lasīt mellenes, bet mobilo tālruni aizmirsusi mājās.

Policisti kopā ar bērniem devās uz viņu dzīvesvietu. Apskatot mājvietu, tika konstatēts, ka bērni uzturas labos apstākļos. Par jaunāko bērnu līdz mātes atgriešanās brīdim rūpes uzņēmās vecākais brālis.

Aptuveni stundu vēlāk sieviete sazvanīja dežūrdaļas darbiniekus un paskaidroja, ka bija zaudējusi laika izjūtu mežā, bet nu jau atgriezusies mājās pie bērniem.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu