Karostas katedrālē notiks aizlūgums par Ivanu Berladinu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Pieminot bezvēsts pazudušo un vakar Dubeņu meža masīvā mirušu atrasto Ivanu Berladinu, šodien plkst.11 Karostas Sv.Nikolaja jūras katedrālē notiks aizlūgums, informēja Liepājas pašvaldībā.

Visas dienas garumā ikviens, kurš vēlas būt kopā traģiskajā brīdī, aicināts pieminēt puisīti un nolikt baznīcā svecīti.

Liepājas pašvaldība izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā ģimenei un ikvienam, kurš šajās dienās bija un ir kopā ar puisīti. Pašvaldība Berladina ģimenei plāno nodrošināt nepieciešamo sociālo un psiholoģisko palīdzību, pavadot puisīti pēdējā gaitā.

Vienlaikus pašvaldība izsaka pateicību Valsts policijai, Nacionālo bruņoto spēku pārstāvjiem, Pašvaldības policijai, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, brīvprātīgo organizācijai «bezvests.lv» un katram, kurš nesavtīgi piedalījās Ivana meklēšanā.

«Šajā sāpīgajā brīdī izsakām visdziļākos cieņas apliecinājumus ikvienam iesaistītajam un esam kopā ar puisīša ģimeni,» pausts pašvaldības paziņojumā.

Jau vēstīts, ka pirms desmit dienām Liepājā pazudušais piecus gadus vecais Ivans Berladins vakar atrasts mežā bez dzīvības pazīmēm.

Zēna mirstīgās atliekas atrastas vakar ap plkst.19 Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.

Pēc policijas sniegtās informācijas, viss liecinot, ka pareiza bijusi policijas iepriekš izvirzītā versija par to, ka bērns varētu būt klīdis viens un apmaldījies.

Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu