Sesks: Fricberga virzīšana Liepājas pašvaldības izpilddirektora amatā ir loģiska

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Apstiprināšanai Liepājas domes izpilddirektora amatā plānots virzīt līdzšinējo izpilddirektora vietnieku finanšu jautājumos Ronaldu Fricbergu, kas esot loģiska un pareiza rīcība, intervijā «Rietumu radio» teica Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija).

«Riskēt ar pilsētas budžetu un pilsētas pārvaldību, manuprāt, nav atbildīgi, ja mums šeit pat ir cilvēki, kas ar savu darbību ir pierādījuši efektīvu pārvaldību, un tas ir pats galvenais,» uzsvēra Sesks, norādot, ka atklāts konkurss uz šo amatu netiks izsludināts.

Ilggadējais Liepājas domes izpilddirektora amata izpildītājs Edgars Rāts, lūdzot viņu atbrīvot no pienākumiem, teicis, ka, ja vien domei tas ir nepieciešams, viņš ir gatavs palikt padomdevēja statusā vēl kādu laiku, daloties ar savu pieredzi.

Savukārt Fricbergs domē strādājot jau 12 gadus. Viņš sācis kā jauns speciālists no bankas, kurš sāka veidot norēķinu kasi. Pēc tam kļuva par finanšu pārvaldes priekšnieku, bet vēlāk izpilddirektora vietnieku. «Loģiski, ka šim amatam tiek virzīts cilvēks, kurš jau sevi ir pierādīji ar darbiem, ar menedžmenta pieredzi, ar personālvadību,» teica Sesks.

Liepājas dome par Fricberga iecelšanu amatā lems ceturtdien, 13. jūlijā, sacīja Sesks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu