Bojāgājušā Ivana Berladina ģimenē aug citi bērni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bezvēsts pazudušā un mirušā piecgadīgā Ivana Berladina ģimenē aug arī citi bērni, informēja Liepājas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Viņa nekomentēja, cik veci un cik daudz bērnu ir ģimenē, taču apstiprināja, ka vairāk nekā viens.

Lazdāne apliecināja, ka pašvaldības iestādes vērtēs, vai ģimene spēj rūpēties par bērniem. Izvērtēšanā iesaistīti pašvaldības speciālisti, Sociālais dienests, bāriņtiesa.

«Tiek darīts viss iespējamais, lai šāda situācija vairs neatkārtotos,» pauda pašvaldības pārstāve, atzīstot, ka visām iesaistītajā pusēm notikušais ir mācība.

Šodien pašvaldības pārstāvji tiksies ar bojāgājušā zēna ģimeni, kurai tiek sniegta psiholoģiskā palīdzība. Pašvaldība nodrošinās arī finansiālo palīdzību saistībā ar zēna bēru rīkošanu.

Iepriekš bāriņtiesā pauda, ka Berladina ģimene nav bāriņtiesas redzeslokā, bet sadarbību ar Sociālo dienestu ģimene bija sākusi maijā.

Jau vēstīts, ka Liepājā pazudušais piecus gadus vecais Ivans Berladins vakar atrasts mežā bez dzīvības pazīmēm.

Zēna mirstīgās atliekas atrastas vakar ap plkst.19 Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.

Pēc policijas sniegtās informācijas, viss liecinot, ka pareiza bijusi policijas iepriekš izvirzītā versija par to, ka bērns varētu būt klīdis viens un apmaldījies.

Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu