Vējonis vēršas pie Ivana ģimenes locekļiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis šodien preses konferencē Rīgas pilī izteica visdziļāko līdzjūtību Liepājas pusē pazudušā un vakar bez dzīvības pazīmēm atrastā piecus gadus vecā zēna ģimenes locekļiem, aicinot visus ikdienā būt vērīgākiem.

«Izsaku visdziļāko līdzjūtību Ivana ģimenes locekļiem un visiem, kuriem Ivans bija dārgs un mīļš,» sacīja Vējonis.

Prezidents pateicās Valsts policijas darbiniekiem un ikvienam, kas bija iesaistījies zēna meklēšanā un nepaguris meklēja bērnu daudzas dienas un naktis.

Valsts prezidents aicināja ikvienu ikdienā būt vērīgiem, uzmanīgiem gan pret pazīstamiem, gan nepazīstamiem cilvēkiem. «Tas ļautu daudz vieglāk palīdzēt kādās situācijas un neaiziet garām kādiem, mūsuprāt, mazsvarīgiem, bet, kā liecina šis piemērs, ļoti nozīmīgiem faktiem, jo finālā ir notikusi traģēdija,» sacīja Vējonis.

Jau ziņots, ka pirms desmit dienām Liepājā pazudušais piecus gadus vecais Ivans Berladins vakar atrasts mežā bez dzīvības pazīmēm.

Zēna mirstīgās atliekas atrastas vakar ap plkst.19 Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.

Pēc policijas sniegtās informācijas, šobrīd viss liecina, ka pareiza bijusi policijas iepriekš izvirzītā versija par to, ka bērns varētu būt klīdis viens un apmaldījies.

Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu