Vietējais Dubeņu mežsargs pārliecināts - puiku uz ceļa kāds noteikti pamanīja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Kāds vietējais mežsargs no Dubeņiem ir pārliecināts, ka mazo Ivanu Berladinu laikā, kad viņš viens pats gāja pa ceļu cerībā nonākt līdz nākamajai autobusa pieturai, bet tad sabijās no negaisa un ieskrēja mežā, noteikti kāds ir pamanījis.

Mežsargs Andris TV3 Ziņām atklāj, ka esot pārliecināts - Ivans uz ceļa noteikti sastapa cilvēkus. «Vienalga - ar mašīnu vai kājām - kādu viņam vajadzēja satikt. Nav iespējams, ka viņš atnāca līdz šejienei un nevienu nesatika,» spriež mežsargs.

«Cits jautājums, vai tam kāds pievērsa uzmanību.»

Mežsargs ved uz vietu, kur puiku atrada, tur sūnās redzama izgulēts pleķītis. Līdz šai vietai neved ne takas, ne iestaigāti ceļi. Līdz tuvākajam ceļam - aptuveni 200 metru, tos izbrist grūti pat pieaugušam cilvēkam.

Andris sašutis arī par to, ka neviens no autobusa pasažieriem, kas brauca ar puiku vienā laikā, viņu neatcerējās. No Liepājas līdz Dubeņiem ir krietns gabals, iedzīvotāji viens otru pazīstot un svešs puika bija jāpamana.

Dubeņu iedzīvotāji ir satriekti, kā Ivans, neviena nepamanīts, varēja izkāpt nelielā ciemata centrā un pazust. No autobusa dienas vidū parasti izkāpjot daudz cilvēku. Dubeņos ļoti reti izkāpjot tikai daži pasažieri, autobuss parasti esot pilns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu