Rīgā degusī jahta nav piedalījusies Muhu jūras šauruma regates pasākumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien Rīgā degusī jahta nav piedalījusies Muhu jūras šauruma regates pasākumā, kas šajā nedēļas nogalē notika Rīgā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Pilsētas jahtkluba Burāšanas skolas vadītājs Rolands Millers, jūras jahtām Hapaka grāvī neesot ko darīt.

Hapaka grāvī esot pārāk sekls, lai šādas klases jahtas, kurām ir gari ķīļi, tur varētu iepeldēt.

Spriežot pēc interneta medijos publicētiem attēliem, Hapaka grāvī dedzis neliels katamarāns, piebilda Millers.

LETA jau ziņoja, ka šodien Rīgā kāda jahta ar mastu aizķērusi augstsprieguma elektrolīnijas vadus un aizdegusies. No jahtas izglābti 12 cilvēki, kas nodoti mediķiem. Cietušie guvuši apdegumus, iespējamas arī elektrotraumas. Visi cietušie nogādāti slimnīcās.

Kā ziņots, sestdien Rīgā, Ķīpsalas pludmalē noslēdzās Muhu jūras šauruma regate. Muhu šauruma regate ir Igaunijas lielākā un senākā regate. Šogad tā norisinās jau 60.reizi. Muhu regate sākās 7.jūlijā, un šogad tajā septiņās dažādās kategorijās sacentās vairāk nekā 850 dalībnieki un 144 jahtas, tostarp 14 no Latvijas. Regate noritēja nedēļu, kuras laikā jahtas piestāja sešās ostās - Hāpsalā, Kuivastu, Romasārē, Kihnu, Pērnavā un Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu