Neticami! Autobusā pamana raudošu meiteni un visi palīdz viņai droši tikt mājās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāds ārkārtīgi iedvesmojošs ieraksts saviļņojis daudzus soctīklu lietotājus: iespējams, ar mūsu sabiedrību tomēr nav tik slikti. Laikam iespaidojoties no traģiskā negadījuma ar Ivanu Liepājas pusē, esam kļuvuši vērīgāki un atvērtāki pret citu, īpaši svešu bērnu nelaimēm. Tā nesen, 14.jūlijā, kāds atgadījums novērots autobusā uz Kurzemes pusi, kad jauna meitene, sajaukusi autobusus, izplūst asarās, jo saprot, ka vairs nekādi pievakarē netiek mājup.

Šeit jānoliec galva cieņā un jāpateicas AS «Talsu autotransports» autobusa šoferīšiem, kuri bija tik drosmīgi, lai, iespējams, pārkāptu grafikus un piebrauktu iepriekšējām reisam, kā arī sagaidītu vēlāku autobusu ar gandrīz nu pazaudējušos bērnu. Paldies arī autobusa pasažieriem, kuri nebija vienaldzīgi, noraugoties situācijā, un piedāvāja meiteni, ja vajadzēs, nogādāt mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu