Burkšķis par pozitīvo festivālu soctīklos: Nabadzība no Latvijas ir padzīta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Informācija par festivāla «Positivus» apmeklētāju skaitu pagaidām vēl nav apkopota, tomēr tas varētu būt līdzvērtīgs kā iepriekšējos gados, sacīja festivāla komunikācijas vadītāja Līga Andžāne. Svētdien par iepriekšējām dienām policijas statistika liecināja, ka līdz šim festivāls «Positivus» aizvadīts mierīgāk nekā gadu iepriekš.

Policija norādīja, ka diennaktī - sestdien - reģistrēti kopumā 24 notikumi, no tiem astoņi saistīti ar narkotikām. Trīs gadījumos konstatēta narkotiku glabāšana, tostarp sākot divus kriminālprocesus, savukārt piecās situācijās bijušas aizdomas par narkotisko vielu lietošanu, tādēļ tiks veikta ekspertīze. Sestdien piecas personas VP ievietoja atskurbšanai, kā arī bijuši gadījumi, kad traucēta sabiedriskā kārtība, tostarp fiksēta atrašanās pārāk lielā alkohola reibumā. Pieķerts arī viens autovadītājs, kurš bija sēdies pie stūres alkohola reibumā.

Tikmēr soctīklos kā allaž cilvēki dalās ar dažādām emocijām par pieredzēto un ar savu viedokli, ko tas viss kopumā nozīmē. Kā vienmēr - ir tādi, kas visas dienas ballējās un ir par visu vienkārši sajūsmā, jo satika draugus un laiks bija silts, bet citi tikmēr - komentē notikušo pēc savas saprašanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu