Bauskā spriedīs par nepieciešamību veidot pašvaldības policiju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts / LETA

Bauskas novada pašvaldībā tiek veidota darba grupa, kas izvērtēs nepieciešamību novadā izveidot pašvaldības policiju, zināja domē.

Aktualizējot jautājumus par drošību Bauskas novadā, ir radies priekšlikums izveidot darba grupu, kas vērtēs nepieciešamību un iespējas izveidot Bauskas novada pašvaldības policiju. Tās uzdevums būs sagatavot priekšlikumus pašvaldības policijas struktūrai, kā arī sniegt pašvaldības policijas izveidošanas un uzturēšanas finanšu aprēķinus.

Par darba grupas darbības termiņu noteikts 30.oktobris.

Darba grupas vadītājs būs Bauskas novada domes priekšsēdētājs Raitis Ābelnieks (VL-TB/LNNK), tāpat tajā darbosies viņa vietnieks Voldemārs Čačs (VL-TB/LNNK), pašvaldības izpilddirektors Jānis Kalinka, izpilddirektora vietniece Ineta Ruhocka, Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa priekšnieks Ainārs Stankevics un Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Armands Staļūns. Darba grupā strādās arī domes deputāti.

Pašlaik par drošību novadā rūpējas VP un novada domes Sabiedriskās kārtības nodaļas darbinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu