Apstiprināta amatā jaunā Jelgavas bērnunama vadītāja

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

1.augustā darbu sāks jaunā Jelgavas Bērnu sociālās aprūpes centra direktore Inese Kovaļevska, šodien lēmuši Jelgavas domes deputāti.

Pašvaldībā skaidro, ka, izskatot amata pretendentu pieteikumus, galvenokārt vērtēta atbilstība izvirzītajām prasībām, kā arī darba pieredze.

Tāpat deputāti lēmuši, ka ar augustu amatu bērnunama vadībā pametīs Maija Neilande.

Jau vēstīts, ka šodien Jelgavas domes sēdē amatā bija plānots apstiprināt jauno Jelgavas bērnu sociālās aprūpes centra direktori Inesi Kovaļevsku, kura iepriekš vadīja Jelgavas novada Sociālās aprūpes un rehabilitācijas centru, aģentūru LETA iepriekš informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga galvenā speciāliste Ilze Ķuse.

Kovaļevska ieguvusi lielāko punktu skaitu konkursā uz bērnunama vadītāja amatu, skaidroja Ķuse.

Kovaļevska ir ieguvusi sociāli karitatīvā darbinieka kvalifikāciju un ieguvusi speciālās zināšanas bērnu tiesību aizsardzības jomā. Viņa zināšanas ir ieguldījusi sociālā darbinieka darbā un vēlāk sociālās aprūpes un rehabilitācijas centra vadītāja darbā. Pašlaik Kovaļevska savas zināšanas un pieredzi attīsta kā sociālās jomas eksperts un darbojas deinstitucionalizācijas plāna 2017.-2020.gadam sociālās jomas izstrādē.

Tāpat vēstīts, ka konkursā uz Jelgavas bērnu sociālās aprūpes centra direktora amatu saņemti astoņu pretendentu pieteikumi.

Direktora amata konkurss izsludināts pēc tam, kad pamest darbu nolēmusi bērnunama vadītāja Maija Neilande, lai arī pašvaldības komisija, izvērtējot Neilandes atbilstību amatam, secinājusi, ka viņa var turpināt darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu