Glābēji palīdz atrast divus nomaldījušos cilvēkus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki vakar palīdzējuši atrast divus nomaldījušos cilvēkus.

Ap plkst.21 glābēji Gulbenes novada Stradu pagastā palīdzēja vīrietim, kurš bija apmaldījies purvā - izmantojot skaņas signālus, vīrietim tika norādīts pareizais virziens izejai no purva.

Savukārt īsi pirms pusnakts VUGD saņēma izsaukumu uz Sējas novada Pabažiem, kur palīdzība bija nepieciešama apmēram 84 gadus vecam vīrietim, kurš ap plkst.15 bija izgājis no mājām un nomaldījies. Pārmeklējot tuvējo apkārtni, ap plkst.1 vīrietis tika atrasts un nodots mediķiem.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Pils ielā Tukumā pie sabiedriska objekta ieejas durvīm notvēra čūsku un nodeva Pašvaldības policijas darbiniekiem.

Kuldīgas novada Kurmāles pagastā tika atbrīvots pažobelē iesprūdis putns, Ezera ielā Talsos tika notverta veikalā ielīdusi čūska un palaista brīvībā, Druvienas ielā Rīgā no koka tika nocelts kaķis, Merķeļa ielā Rīgā ventilācijas šahtā bija iekritis putns, kurš tika atbrīvots un palaists brīvībā, Saldus novada Salas pagastā tika izcelts akā iekritis āpsis, bet Valmieras ielā Cēsīs no koka tika nocelts kaķis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu