Pēc vietējo sūdzībām par trokšņiem Kandavas kartodromā vairs nenotiks supermoto braucieni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Pēc iepriekšējā nedēļā Kandavas kartodromā notikušajiem supermoto treniņu braucieniem un to radītajiem trokšņiem līdzīgi pasākumi trasē vairs nenotiks, aģentūra LETA uzzināja Kandavas novada domē.

Novada pašvaldība saņēmusi sūdzības no trases kaimiņos dzīvojošajiem iedzīvotājiem, ka kartingu vietā notiek treniņbraucieni ar motocikliem.

Kartodroma pārstāvis Ģirts Ļaudaks pašvaldībai skaidrojis, ka treniņu braucieni norisinājušies dažas stundas sportistu noteiktajā laikā, nevis visas dienas garumā. Pēc sūdzību saņemšanas nekavējoties ticis reaģēts, lūdzot sportistiem pārtraukt treniņu nodarbības. Tāpat trases pārstāvji apgalvojuši, ka dienas vidējā trokšņu norma treniņu laikā nav tikusi pārsniegta.

Respektējot iedzīvotāju vēmi, pašvaldība un kartodroma pārstāvji vienojušies, ka turpmāk supermoto aktivitātes trasē nenotiks.

Jau vēstīts, ka pērn kartodroms Kandavā atsācis savu darbību pēc tam, kad 2014.gada 27.jūnijā Kandavas novada dome apturēja SIA «Braukšanas mācību centrs» piederošās kartingu trases, kas atrodas Jelgavas ielā 16, Kandavā, darbību un aizliedza kartingu trasi ekspluatēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu