Nodibināta biedrība «Ivana Berladina piemiņai»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šonedēļ nodibināta biedrība «Ivana Berladina piemiņai», kuras juridiskā adrese reģistrēta Jūrmalā, liecina informācija datu bāzē «Lursoft».

Biedrības dibinātāja ir uzņēmēja Tatjana Prikņa.

Jaundibinātās organizācijas mērķis ir dažādu veidu atbalsta sniegšana bērniem no trūcīgajām ģimenēm un bāreņiem, sabiedrisko darbu organizēšana un veicināšana šo bērnu dzīves apstākļu uzlabošanai, ziedojumu vākšana bērnu finansiālajam atbalstam un citi.

Laikrakstam «Kurzemes Vārds» organizācijas dibinātāja skaidroja, ka pati mazā Ivana meklēšanā neesot piedalījusies, jo tobrīd atradusies komandējumā. Taču no informācijas plašsaziņas līdzekļos un sociālos tīklos secinājusi, ka situācija ir ļoti dramatiska un, viņasprāt, valsts iestāžu, to skaitā sociālo dienestu rīcība Ivana gadījumā bijusi ļoti neprofesionāla.

«Tāpēc vēlos pamudināt visus iedzīvotājus Latvijā iesaistīties un piedalīties projektos, jo mūsu bērnu dzīvība ir pašu rokās, un nevajag paļauties tikai uz valsts iestādēm.»

Biedrībai, kurā apvienojušies vairāki cilvēki, esot konkrēti plāni, taču, pirms tie nav realizēti, viņa par tiem atturējās stāstīt. «Lai runā darbi, nevis es pati,» sacīja biedrības dibinātāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu